Onepix ONEPIX DEN MEST BRUKTE PROGRAMVAREN FOR KLINISK BILDEBEHANDLING - HAR NÅ BLITT ENDA BEDRE

Onepix er utviklet fra en av verdens ledende programvarer for klinisk bildebehandling. Schick CDR DICOM som er å finne i mer en 7000 behandlingsrom over hele Skandinavia. At Onepix er utviklet i Sverige, med tanke på den skandinaviske tannhelsetjenesten og deres behov, gjør at programmet egner seg særdeles godt for norske tannleger. Med flere nye og forbedrede funksjoner får du det maksimale utbytte av et bildebehandlingsprogram.

 

Samle alle dine bilder

For deg som vil samle alle dine bilder i en og samme programvare. Onepix kan samle bilder fra intraorale røntgensensorer, bileplateskannere, intraorale kamera, panorama og ekstraorale kamera. Uavhengig av produsent. Til og med CBCT kan tilkobles.

Smart

Onepix måler av og presenterer visuelt eksponeringskvaliteten på opptak av intraorale røntgenbildene og guider deg til optimale resultater.

Direkte

Alle dine kliniske bilder kan integreres, uten mellomledd direkte til Onepix i den rekkefølge de ble tatt, eller akkurat slik du ønsker. Alt går raskt og enklere enn noen gang. Rediger direkte i Onepix – og  tagg bilder med egne stikkord. Ekstraorale kamerabilder kan uten mellomsteg  integreres trådløst, via minnekort eller kabel.

En bra deal

Kombiner Onepix med den siste sensorteknikken i Schick33 og få markedets høyeste oppløsning. Ved å kombinere Onepix med Schick33 kan du benytte forhåndsinnstilte filtre for allmenn-, endodoni-, periodonti- og  restorativ tannbehandling. Du kan også skape dine egne unike brukerprofiler med egne innstilinger for  skarphet og diagnostikk.

       

Standardisert og integrert


Klinikkens bildebehandling skal være enkelt og trygt!

Onepix er en selvstendig programvare integrert med ledende journal- og kommunikasjonsprogram som Opus, Nexus, Dentica, C-takt Link, Nextsys, Al Dente, Dentalsuite og Medspace. Onepix er utviklet etter ISO-normen og bygger på internasjonale standarder for håndtering, lagring, utskrift og overføringer av medisinske bilder (DICOM).

Onepix lever opp til standarder som muliggjør integrasjon med eksterne bildekilder (TWAIN), kommunikasjon med tilkoblede medier og lagringsenheter (Windows Portable - WPD) og overføring av bilder fra digitalkameraer til data og annet perifert utstyr, uten behov for ekstra driverrutiner (Picture Transfer Protocol - PTP).

For deg som vil samle alle klinikkens bilder i en og samme programvare.

Onepix samler bilder fra din intraorale røntgensensor, fosforplate skanner og intraorale kamera. Til og med CBCT kan tilkobles.